Zoom vrea să plătești pentru astfel de evenimente online

0 0


În acest moment al pandemiei, este posibil să fi folosit deja Zoom pentru a participa nu doar la întâlniri de lucru, ci și pentru a participa la cursuri și ateliere sau, de ce nu, să te vezi cu prietenii.

Așadar, nu ar trebui să fie o surpriză că Zoom intenționează să valorifice această tendință. Compania a început testarea beta a unui nou serviciu numit OnZoom, care permite utilizatorilor Zoom să găzduiască și să genereze bani de evenimente online.

Dacă ai folosit aplicații precum Eventbrite și Meetup, ceea ce îți este oferit aici va fi familiar. Astfel, în calitate de participant, vei găsi un spațiu unde poți descoperi noi ateliere, cursuri și alte evenimente la care să participi. Vei putea să participi la ele direct prin aplicație și să le plătești utilizând un card de credit sau un cont PayPal. De asemenea, ai opțiunea de a oferi bilete OnZoom prietenilor și membrilor familiei.

Compania a declarat pentru NBC News că nu va avea o reducere a vânzărilor de bilete în timpul versiunii beta, pe care se așteaptă să o continue cel puțin până la sfârșitul anului 2020. Dar merită menționat că doar utilizatorii Zoom plătiți pot găzdui și monetiza evenimente virtuale în acest moment.

Zoom nu este în niciun caz prima companie care încearcă să facă bani din acest concept. În septembrie, Google 120 Area a lansat Fundo, o aplicație care permite YouTuberilor și influecerilor să găzduiască evenimente online cu…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica