Zoom: 10 trucuri esențiale despre cum să folosești la maximum înlocuitorul de Skype

0 0

Zoom este unul dintre cele mai folosite instrumente pentru cei care lucrează de acasă în această perioadă, iar aceste trucuri ți-ar putea fi utile și ție.

Pe timp de pandemie, angajații care au posibilitatea și-au mutat biroul acasă. Dar de aici vin și câteva piedici. Cea mai importantă se rezumă la comunicarea cu colegii de la lucru, care se poate dovedi dificilă în această perioadă. În acest sens, mulți au început să folosească serviciile oferite de Zoom.

Dacă nu l-ai mai folosit până acum, am identificat câteva trucuri care sigur te vor ajuta.

10 trucuri esențiale despre cum să folosești Zoom

Aplicarea unui fundal

Această opțiune îți permite să modifici fundalul care se vede în spatele tău și să-l setezi să arate complet diferit. În esență, funcționează ca un soi de green screen. Pentru a folosi opțiunea, apasă butonul de Setări, apoi opțiunea Virtual Background. Pentru a selecta unul care nu se află pe lista implicită, apasă semnul + de lângă Choose Virtual Background.

Înregistrarea sesiunilor

Dacă vrei să ai acces și mai târziu la ședintețele pe care le ții pe Zoom, ai opțiunea să le înregistrezi pe acestea, însă doar pe conturile Premium. Pentru activare, trebuie întâi să mergi la pe site și să te loghezi. Apoi apasă opțiunea Recordings > Cloud Recordings. Apoi, la începutul ședinței nu uita să apeși Record, apoi Record to the Cloud.

Partajarea ecranului

Pentru a comunica mai ușor…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica