Zborurile din Anglia, anulate: ce s-a întâmplat pe Heathrow și Gatwick

0 7

Sistemul informatic al companiei British Airways a suferit defecțiuni majore pe parcursul zilei de miercuri, 7 august 2019. Aproximativ 20.000 de pasageri care încercau să plece de pe Heathrow și Gatwick au avut de suferit.

Dacă ai trăit vreodată cu impresia că există probleme doar pe Otopeni, când vine vorba de circulația avioanelor și întârzieri, ar fi bine să ai în vedere o situația foarte gravă care s-a produs în ultimele 24 de ore în Marea Britanie. British Airways s-a confruntat cu probleme foarte grave care țin de IT.

Majoritatea zborurilor care trebuiau să plece de pe aeroporturile Heathrow și Gatwick de lângă Londra au fost anulate miercuri. S-a produs haos în cazul celor două aeroporturi în momentul în care sistemele de check-in online și de plecări al zborurilor nu au funcționat.

Nu mai puțin de 117 zboruri care trebuiau să plece de pe aeroportul Heathrow au fost anulate astăzi. Zborurile trebuiau să ajungă în orașe precum Barcelona, Berlin, Paris, Geneva, Zurich sau Nisa. Oficialii British Airways sunt optimiști că situația s-a remediat la momentul redactării acestui material, dar călătorii sunt foarte nemulțumiți de modul în care a fost tratat întregul set de circumstanțe.

„Erau cozi masive peste tot și nimeni nu ne spunea nimic. Lipsa de informare a fost patetică.”, a explicat călătorul Darren Rowe din Cotswolds, al cărui zbor către Hamburg a fost anulat în dimineața zilei de miercuri, la ora…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica