YouTube vine cu un upgrade revoluționar pe telefon: de ce este inutil și costisitor

0 0


Aplicația YouTube de mobil se bucură deseori de actualizări, unele mai utile decât altele. Cel mai recent update, însă, este absolut inutil pentru un 99% dintre posesorii de smartphone-uri.

La momentul de față, pe piața globală de smartphone-uri, există o mână de telefoane mobile cu un ecran a cărui rezoluție nativă este 4K Ultra HD. Lista include vreo patru modele de smartphone-uri de la Sony și cam atât. Motivul pentru care Apple sau Samsung nu au trecut însă la 4K Ultra HD nu are însă legătură cu vreo motivație financiară sau cu faptul că nu au acces la respectiva tehnologie.

Pur și simplu, un clip a cărui rezoluție nativă este 3840 x 2160 pixel redat pe un ecran de 6-7 inci este superfluu. Este inutil. Nu te bucuri la niciun nivel de acea informație suplimentară pe care panoul o poate afișa, dar ochiul uman nu o poate distinge.

Dacă tot am lămurit acest detaliu, cei de la Google au anunțat că aplicația YouTube pentru terminale Android tocmai a dobândit abilitate de a reda clipuri 4K HDR.

Opțiunea cu pricina a fost descoperită de cei de la Android Police și merită menționat faptul că deși opțiunea pare revoluționară, reprezintă de fapt o aliniere la funcționalitatea pe care posesorii de iPhone o aveau deja de ceva timp.

Mai ciudată decât funcția în sine este însă faptul că pot profita de ea și posesorii de aparate care nu sunt dotate cu ecrane 4K Ultra HD. Cu alte cuvinte, tu poți avea un telefon cu un ecran…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica