Youtube va afisa reclame verticale

0 3.804

Youtube a avut numeroase incercari pentru a convinge utilizatorii sa filmeze si sa vizioneze continut in pozitie orizontala. Incercarile au fost in zadar, asa ca dezvoltatorii platformei s-au reorientat si se vor adapta serviciilor situatiei actuale.

Se va optimiza afisarea reclamelor pentru a folosi cat mai mult din suprafata telefoanelor. Deci, urmatorul pas este optimizarea bannerrelor pentru a fi vizibile corespunzator in pozitie verticala, nu doar orizontala.

Companiile vor putea comanda reclama video optimizata pentru afisarea pe verticala. Noile reclame vor putea ocupa si pana la 75% din dimensiunea ecranului. In cazul in care utilizatorii interactioneaza cu reclama si apasa pe ecran, aceasta este redata in full-screen cu sunet. Tipul de reclama este selectat de playerul Youtube in functie de anumiti parametri.

Conform statisticilor, 70% din timpul de vizionare a clipurilor de pe Youtube se atribuie device-urilor mobile. Adaptarea reclamelor pentru mobil este justificata 100%. Filmarile pe verticala nu mai sunt o problema deoarece majoritatea utilizatorilor folosesc telefoanele mobile. Orice problema se poate rezolva prin simpla rotire a telefonului in pozitia corecta de redare a continutului.

 

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica