YouTube schimbă regulile jocului pentru părinți și copii: controlul parental, mai util ca niciodată

0 3

YouTube încearcă să facă mai ușoară viața adulților printr-o serie de schimbări legate de controlul parental și instrumentele de monitorizare ale copiilor de toate vârstele.

Printr-o postare pe blogul companiei, cei de la YouTube au anunțat o serie de schimbări dedicate părinților care vor să supravegheze sau restricționeze activitatea adolescenților pe cel mai popular serviciu de streaming. Ideea este că, în timp ce copiii mici pot fi obligații să folosească YouTube Kids, care vine din fabrică cu foarte multe restricții, copiii un pic mai mari nu putea fi restricționați la fel de ușor.

În acest scop, YouTube va introduce așa numitele supervised accounts (conturi supravegheate). În prima fază, acestea vor fi disponibile în format beta, pentru câteva luni, urmând ca după ce sunt finisate toate particularitățile de fond, mecanismul să poate fi adoptat la scară largă.

La baza noului sistem se află tot conturile Google. Definind contul de Google al fiului sau fiicei, un părinte poate alege unul din trei seturi de limitări de conținut. Când te simți confortabil ca adolescentul tău să aibă mai multă libertatea în ceea ce privește clipurile pe care le poate acces, îți debloca secțiunea Explore. Această bifă va oferi acces la toate clipurile pe care YouTube le-a clasificat ca fiind potrivite pentru copii de 9 ani sau mai mari. Lista include vloguri, clipuri din jocuri video, clipuri muzicale, știri și conținut…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica