YouTube întoarce spatele Apple din cauza lăcomiei lui Tim Cook

0 1

YouTube părea să aibă un parteneriat bine sudat cu Apple pe partea de abonamente. Dar a decis să rupă această înțelegere și pare că a făcut-o pentru că n-a mai suportat lăcomia.

YouTube este o platformă pe care o utilizezi gratuit. Practic, poți intra oricând să-ți asculți piesele preferate sau pentru a vedea cele mai noi videoclipuri. De asemenea, ai acces gratuit și la conținutul urcat de vloggerii pe care poate-i urmărești.

Dar, de undeva, trebuie să reziste și compania. Așa că are și câteva servicii premium, pentru care trebuie să plătești. Unul dintre ele este YouTube TV, acolo unde sunt urcate diverse show-uri de televiziune sau se emit live programele acestora.

Pentru ca utilizatorii să poată fi abonați la acest serviciu, ei aveau ocazia să plătească și prin App Store de la Apple. Dar acest lucru nu va mai fi posibil.

YouTube nu mai vrea colaborare cu Apple

YouTube TV susține că nu le va mai permite abonaților săi să plătească subscripția prin intermediul aplicației Apple. Potrivit CNET, acest lucru nu va mai fi posibil din martie. Până atunci, toți cei care sunt abonați la serviciul YouTube TV trebuie să-și schimbe metoda de plată.

Altfel, dacă nu o fac, nu vor mai avea acces la cont, iar termenul limită exact este 13 martie. Până atunci, trebuie să-și aleagă o nouă formă de plată.

Într-o declarație publică pe acest subiect, YouTube n-a explicat de ce a luat această decizie. A precizat doar, în…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica