Yesterday ajunge în cinematografe: filmul pe care și l-au dorit fanii Beatles din totdeauna

0 5

Yesterday este una dintre cele mai importante producții ale ultimelor decenii pentru fanii Beatles. O comedie romantică încărcată cu piese ale formației iconice, lung metrajul are o premisă fascinantă.

Pentru materializarea celui mai nou proiect al său, regizorul Danny Boyle a inițiat o colaborare cu scenaristul Richard Curtis. Decizia a venit la scurt timp după ce Boyle s-a retras din proiectul realizării Bond 25, din cauza unor divergențe de opinie cu producătorii. Între timp, și-a unit forțele cu creatorul Love Actually pentru a realiza o peliculă care va rezona în egală măsură cu fanii mai învârstă ai Beatles, cât și cu cei care nu au auzit niciodată de una dintre cele mai relevante formații din toate timpurile.

Premisa din spatele filmului cu Himesh Patel în rolul principal este una pe cât de simplă, pe atât de originală. Jack este un cantautor fără prea mult succes. După ce supraviețuiește unui accident de autobuz, în timpul unei pene globale de curent, personajul se trezește într-o lume în care Beatles nu a existat niciodată. Din fericire pentru el, cunoaște în continuare toate cântecele populare ale lui John Lennon, Paul McCartney, Ringo Star și George Harrison. În respectivul univers alternativ, decide să cânte piesele cu pricina și devine o vedetă la scară globală.

Pentru că vorbim însă de o comedie romantică, există și o posibilă dramă care s-ar putea întâmpla în orice moment. În timp ce…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica