Yango, rivalul lui Uber, este aici și are prețuri mai bune pentru tine

0 12

Uber, Bolt sau Clever Go au un nou rival în București. Se numește Yango și vine de la Google al Rusiei și are pentru tine prețuri bune.

Yango, aplicație digitală de e-hailing, ce operează în prezent în 16 țări din Europa, Orientul Mijlociu și Africa, este disponibilă de astăzi, 27 iunie, în București. România este a cincea țară a Uniunii Europene în care serviciul este disponibil. De ce te interesează încă un serviciu de transport în București? Pentru că promite să fie mai bun, dar mai ieftin decât alternativele.

Călătoriile comandate prin intermediul aplicației pornesc de la prețul de 5 lei cu discount, care include rezervarea mașinii, o distanță de 3 km și o durată a cursei de 7 minute.  Asta înseamnă că un drum din Drumul Taberei către Centrul Vechi te costă cam 10 lei, iar o cursă din Piața Muncii până în Pipera ar fi 11,5 lei. Prețul pe kilometri va fi de 1,5 lei, iar pe minut de 0,2 lei.

Cel puțin în acest moment. Oficialii nu au spus dacă acestea prețuri vor rămâne pe parcursul anului sau se vor schimba. De asemenea, nu există în plan, deocamdată, implementarea unei funcții de surge (creștere a prețului în funcție de cerere), cum au alte companii precum Uber sau Bolt.

Plata curselor s-ar putea face cash sau cu cardul, dar în acest moment este disponibilă doar prin card bancar.

Yango, un nou serviciu de transport de tip Uber, intră în București

La fel ca și la Uber sau alte servicii, și aici…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica