Xiaomi si OPPO ar putea lansa telefoanele flexibile utilizand tehnologia Samsung

0 1.227

Cei de la Samsung ne-au tot povestit despre primele telefoane flexibile care ar putea aparea pe piata in perioada anului 2019. Pana in prezent nu s-a finalizat nimic, iar din ultimele stiri vehiculate pe internet, am putea vedea noile modele flexibile lansate nu de Samsung, ci de partenerii acestuia.

Giganta companie din industria IT va renunta la lansarea acestor telefoane oferind posibilitatea celor de la OPPO si Xiaomi sa foloseasca tehnologia dezvoltata de ei.

Toti fanii Samsung se asteptau ca primul Galaxy X sa fie lansat cu ecran pliabil insa de ceva vreme erau si zvonuri legat de faptul ca Huawei ar prelua conducerea in ceea ce priveste primul brand care vine pe piata cu un astfel de gadget. Se pare ca Xiaomi sau OPPO ar putea fi primele branduri ce aduc un concept nou de telefoane. Samsung este dispusa sa ofere tehnologia pentru a testa piata inainte de a veni cu un produs complet si unicat.

Cei de la ET News au oferit aceste informatii dupa ce au citat surse apropiate de la Samsung. Compania ar merge pe o noua schema de promovare, creand mai intai o piata pentru noul sau model curbat, dupa care va incerca sa puna monopol pe acest tip de device-uri pliabile.

 

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica