Xiaomi pregateste lansarea unui model de smartphone cu senzor de amprenta in display

0 362

Cei de la Xiaomi au planuri mari pentru a se mentine aproape de marile companii de device-uri mobile si pregatesc lansarea unui smartphone cu senzor de amprenta chiar in display. Se pare ca cele mai noi tehnologii se lanseaza pe piata din China acolo unde au loc foarte multe evenimente in ulrima perioada. Cei de la Huwei au dat startul cu un device la care au atasat o camera foto cu 3 senzori. Vivo a integrat un senzor de amprenta direct in display. Iata ca acum a venit randul unei alte companii chineze sa introduca aceasta tehnologie pe telefoane inaintea gigantilor de la Apple si Samsung.

Este vorba despre modelul Xiaomi Mi 8, succesorul flagship-ului Mi 6. Nu am aflat inca de ce s-a sarit peste Mi 7 insa un lucru este clar. Xiaomi Mi 8 va concura de la egal la egal cu celelalte device-uri cand vine vorba de partea hardware. Conform ultimelor informatii vehiculate in mediul online, noul model Xiaomi va avea functiona cu Snapdragon 845 de la Qualcomm, 8 GB Ram, 64 GB spatiu de stocare si un acumulator de 4.000 mAh. Inca o noutate in tabara Xiaomi este implementarea tehnologiei de incarcare cu wireless disponibila si pe Xiaomi Mi 8.

 

In clipul de mai jos este promovata noua tehnologie cu ajutorul careia ecranul se va debloca cu amprenta mult mai usor. Este un senzor mult mai mic fata de modelul de la Vivo Apex. Din clip reiese faptul ca este vorba despre un senzor rapid. Am putea vedea pe acest model si un sistem avansat de deblocare faciala precum cel de la iPhone X.

Lansarea Xiamo Mi 8 va avea loc in cadrul unui eveniment in China la sfarsitul acestei luni. Tot atunci se va lansa si noul sistem de operare MIUI 9, bazat pe Android.

Source Go4IT
You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica