Xiaomi Mi A2 a fost listat de curand pe Geekbench

0 424

Dupa ce anul trecut producatorul chinez ne-a surprins cu primul sau smartphone lansat in cadrul programului Android One, se pare ca surprizele continua sa apara si in acest an dupa ce a doua versiune a lui Xiaomi Mi A a fost listata pe Geekbench.

Mi A1 a fost lansat pe piata folosind un sistem de operare Android fara modificari si la un pret foarte bun raportat la cerintele tehnice. Dupa ce in aceasta primavara Xiaomi a lansat pe piata o noua versiune a lui Mi 6X, toti fanii producatorului tot asteapta si lansarea noului model Mi A2, care momentan intarzie sa apara. Cel mai probabil asteptarea va lua sfarsit in curand, dupa ce a aparut in GFXBench listarea modelului Mi A2.

Conform GFXBench, nou model Xiaomi Mi A 2 va avea acelasi hardware ca si modelul Mi 6X prezentat cu cateva luni inainte. Foloseste un chipset octa-core Snapdragon 660 cu 4 GB RAM. Inca nu avem informatii legat de dimensiunile telefonului. Mi 6X a fost lansat cu un ecran Full HD+ cu o diagonala de 5.99 inch si camera de  12, respectiv 20 MP.

O sa revenim cu detalii legat de lansarea oficiala a lui Mi A2. Anul trecut a durat aproximativ o luna de la lansarea lui Mi 5X pana la lansarea Mi A1. Acum au trecut deja 2 luni si momentan nu avem decat o listare GFXBench a modelului Mi A2. Daca se pastreaza toate detaliile tehnice si software ca la Mi 6X ne putem astepta la un pret de pornire pe piata din Romania de 1.100 Ron.

 

Source Go4IT
You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica