Xiaomi Mi 8 beneficiaza de o versiune mai ieftina

0 1.376

Xiaomi Mi 8 ar putea beneficia in curand de o versiune mai ieftina. Pe site-ul comisiei TENAA au aparut deja date referitor la noul smartphone cunoscut ca modelul M1808D2TE, iar la prima vedere seamana cu o varianta de Xiaomi Mi 8.

Gama de produse Xiaomi Mi 8 cuprinde si modelul SE care este echipat cu un Snapdragon 710. Modelul Explorer Edition are o carcasa bine adaptata pentru utilizarea telefonului si in conditii extreme. Noua versiune de Mi 8 ar putea fi cunoscuta sub numele de Youth Edition. Vom avea parte de un model cu un harware mai slab decat versiunea SE.

O lista neoficiala cu specificatii ne indica ca noul Xiaomi Mi 8 va avea un CPU octa-core de 2.2 GHz. Youth Edition va putea fi comandat cu 4 GB, respectiv 8 GB memorie RAM si cu pana la 128 GB spatiu de stocare intern.

Pe partea din spate va include o camera dual echipata cu senzor de 12 MP. Deasupra ecranului este disponibila o camera foto de 24 MP optimizata in special pentru selfie-uri. Ecranul LCD de 6.26 inch va fi mai inalt decat la modelul original.

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica