Windows 11 îți îngreunează viața: setarea care va fi dificil de schimbat

0 2

Așa cum era de așteptat, în cadrul sistemului de operare de la Microsoft, Edge va fi browserul implicit. Windows 11 îți va îngreuna și mai tare viața, pentru că acum, schimbarea browserului implicit va fi și mai dificilă.

Edge este un browser solid în sine, dar oricine dorește să seteze un altul implicit ar trebui să știe că, Microsoft va face acest proces puțin mai dificil. pentru utilizatorii de Windows 11.

Dacă anterior, în Windows 10, o varietate de categorii generale cum ar fi e-mail, browser web și aplicația de deschidere a fotografiilor erau listate în secțiunea Aplicații implicite din panoul Setări, acum lucrurile stau puțin mai diferit.

Înainte era foarte ușor, astfel că trebuia doar să faci clic pe una dintre aceste caterogorii, după care clic pe opțiunea care se mula cel mai mult nevoilor tale, din fereastra mică de sugetii de tip pop-up. Windows 7, la rândul lui a avut un proces destul de similar.

Browserul implicit în Windows 11 va fi mai greu de schimbat

Acum, în Windows 11 Insider Build, vei vedea o listă completă a fișierelor individuale sau a tipurilor de linkuri pentru care va trebui să specifici browserul preferat. Tipurile includ: HTM, HTML, PDF, SHTML, SVG, WEBP, SHT, FTP, HTTP și HTTPS. Există tipuri opționale suplimentare pentru care poți specifica și browserul preferat.

Microsoft ar putea decide în continuare să eficientizeze acest proces înainte de a lansa oficial Windows 11 la sfârșitul acestui…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica