Windows 11 îți face viața mai ușoară, după ce te-a supărat: la ce ajută actualizarea

0 11

La scurt timp după ce Microsoft a lansat Windows 11 la începutul acestei luni, AMD a avertizat că sistemul de operare ar putea încetini aplicațiile pe sistemele cu procesoare Ryzen.

Producătorul de cipuri a promis că va remedia erorile, iar acum AMD și Microsoft au emis corecții care ar trebui să facă exact asta.

Cel mai recent driver de chipset, versiunea 3.10.08.506, ar trebui să se ocupe de problema UEFI CPPC2, care în unele cazuri nu a „programat în mod preferabil firele pe cel mai rapid nucleu al procesorului”, a spus AMD. Acest lucru ar fi putut încetini aplicațiile care sunt sensibile la performanța firelor CPU. AMD a remarcat că problema a fost probabil mai vizibilă la procesoarele mai puternice cu mai mult de opt nuclee și 65 W sau mai mare putere de proiectare termică, TDP.

Windows nou dar cu probleme

Între timp, Microsoft lansează o actualizare de software care abordează o eroare care a crescut latența cache-ului L3. Problema a afectat aplicațiile care au nevoie de acces rapid la memorie, ceea ce a determinat, la rândul său, o încetinire a procesoarelor cu până la 15%.

Alte erori abordate în actualizarea Windows 11 includ una care a împiedicat unii utilizatori să vadă noua bară de activități sau să utilizeze meniul Start, o eroare PowerShell care poate umple un volum de stocare cu „un număr infinit de directoare” atunci când încerci să muți un director în propriul director și o serie de probleme care ar putea…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica