Windows 11: când va fi lansat noul sistem de operare de la Microsoft

0 2

Gigantul Microsoft se pregătește de o nouă lansare în ceea ce privește cunoscutele sisteme de operare. Potrivit CEO-ului Microsoft, Windows 11 ar putea fi mai mult o realitate decât cred unii.

Foarte mulți utilizatori sunt curioși dacă Microsoft va lansa o următoare versiune a cunoscutului sistem de operare. După ce au anunțat că în curând va fi lansată actualizarea ”Sun Valley”, în curând, Microsoft va organiza un eveniment Windows la sfârșitul acestei luni. Imaginea în sine este grăitoare, cu umbra logo-ului Windows aproape formând un 11, alături de eveniment, începând cu ora 11:00.

În acest moment nu există o dată de lansare confirmată pentru Windows 11. Windows Central a raportat că lansarea Windows 10 21H2 ar fi programată undeva în luna octombrie. Acest lucru ar putea lansa o actualizare majoră pentru Windows 10 pentru utilizatorii care nu doresc să facă upgrade la un potențial Windows 11.

Microsoft a anunțat un eveniment pe 24 iunie pentru a vorbi despre „următoarea generație de Windows” la 11 dimineața, ora de est, așa că vom ști cu siguranță foarte curând. Microsoft are reputația de nume neașteptate pentru produsele sale. Indiferent dacă este vorba de Xbox Series X sau Windows Live sau OneDrive, puteți fi sigur că de cele mai multe ori este un nume la care nu vă veți aștepta.

Următoarea generație a sistemului de operare ar putea fi Windows 11

În timpul discursului de deschidere la Build 2021,…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica