Windows 10 se reinventează, din nou: schimbările radicale din actualizarea de primăvară 2020

0 1


Windows 10 este departe de a fi un sistem de operare perfect, dar cei de la Microsoft fac eforturi semnificative pentru a-l îmbunătăți. Din acest motiv, actualizarea din această primăvară vine la pachet cu o serie stufoasă de detalii noi.

Windows 10 20H1 este numele iminentei actualizări majore pentru ultimul sistem de operare lansat de Microsoft. Acesta va duce versiunea SO-ului la 2004. Comparativ cu update-ul lansat în noiembrie 2019, schimbările sunt semnificative. Acest material se bazează pe cea mai recentă versiune beta de Windows 10 oferită celor înscriși în programul Windows Insider.

Windows Update devine un pic mai flexibil, dar la fel de insistent

Windows Update ne-a obișnuit să instaleze automat majoritatea actualizărilor puse la dispoziție de Microsoft. În viitorul apropiat însă, va exista o secțiune de actualizări opționale la care poți apela doar dacă vrei. Acolo intră update-uri pentru drivere și actualizări care nu sunt fundamentale pentru securitatea PC-ului. Acestea le găsești în Settings – Update & Security, la secțiunea Windows Update, după ce ai făcut click pe View Optional Update.

windows 10 limitare download net

Tot ca o particularitatea legată de livrarea actualizărilor pe sistem, dacă folosești o conexiune mobilă în tandem cu laptopul, poți alege cât trafic să-ți consume procesul de update. Găsești această opțiune din captura de ecran de mai sus în Settings – Update & Security – Delivery Optimizations, după ce ai făcut un…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica