Windows 10 are probleme grave. Microsoft a stricat încă o actualizare

0 6

Microsoft lansează două actualizări majore pentru Windows 10 în primăvară și în toamnă. Și până acum mai mult a stricat decât a reparat sau îmbunătățit. Problemele de acum duc la PC-uri mai lente.

Microsoft a spus că, până la final de septembrie, va avea o actualizare care să repare consumul de resurse și căutarea. Dar altă cale nu există decât așteptarea. De data aceasta e vorba de versiunea 1903 pentru Windows 10 cu actualizarea KB4512941.

Cea mai mare problemă e că această actualizare face Windows 10 să crească consumul resurselor procesorului cu 30% până la 40% în cele mai multe cazuri. Au fost însă utilizatori care s-au plâns că procentul ajunge și la 100%.

Consumul de resurse din Windows 10, cauzat de Cortana

Problema de acum e cauzată de procesul SearchUI.exe din Cortana. Actualizările au fost făcute la final de august și de atunci utilizatorii acuză un management prost al resurselor, dar și defectarea altor componente de bază.

Este afectată funcţionarea aplicaţiilor care folosesc librării Visual Basic 6, VBA şi VBScript. Microsoft a reparat problemele cu Visual Basic în versiuni precedente de Windows 10, chiar și în Windows 7 și 8. Dar încă nu și în cea mai nouă versiune a sistemului de operare.

O problemă secundară e funcția de căutare. Plângerile utilizatorilor sunt că aceasta a devenit inutilă.

În cazuri izolate, actualizarea buclucaşă cauzează încărcarea nejustificată a procesorului,…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica