WhatsApp te scapă automat de mesajele jenante: schimbarea e acum oficială

0 7


WhatsApp e un pic în urma altor platforme similare. Însă acum a recuperat cel puțin o funcționalitate importantă. Deocamdată, o primesc cei cu telefoane Android.

O componentă importantă a serviciilor de mesagerie, cum e și WhatsApp, a devenit opțiunea de-a șterge automat mesajele. Practic, mesaje care se autodistrug după ce sunt citite. Iar acum Facebook implementează așa ceva și în acest serviciu. Actualizarea va fi disponibilă gradual.

Pe ultima sută de metri, WhatsApp ar fi schimbat opțiunea din „Disappearing Messages (mesaje care dispar – trad.)” în „Delete Messages (șterge mesajele – trad.)”. Deocamdată, e în versiune beta pentru Android. Acum e în perioada finală de testare și, posibil, până la finalul anului va fi disponibilă tuturor.

De ce contează că WhatsApp șterge automat mesajele

Miza pe mesaje care se autodistrug e că intimitatea e ceva mai bine protejată. Conform informațiilor din versiunea beta, opțiunea va fi inițial disponibilă în grupuri. Iar administratorii pot seta opțiunea ca să poată fi folosită.

Deocamdată, timpii de expirare ar fi așa: o oră, o zi, o săptămână, o lună sau un an.

Odată activată opțiunea, utilizatorii aleg dacă o folosesc sau nu. Și, desigur, în funcție de timp dispar și mesajele din WhatsApp.

Acum, Facebook recuperează un pic în fața aplicațiilor ca Snapchat, Telegram care au deja opțiuni similare. De fapt, WhatsApp tot recuperează cu funcționalități,…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica