WhatsApp pe un telefon de „bunici”: e de la Nokia, are butoane și e ieftin

0 9

Poate că nu vrei Android, dar nici iPhone, și ai nevoie de WhatsApp. În cazul acesta poți folosi un telefon Nokia retro. A fost anunțat în 2018, e ieftin, are butoane ca să scrii mesajele și câteva funcționalități în plus.

WhatsApp a dispărut de pe anumite telefoane de la 1 iulie. A rămas însă pe telefoane cu Android și iOS mai noi, dar și pe Nokia 8110, celebrul „banana phone”. În cazul de față e vorba de un telefon cu 4G, dar și sistemul de operare KaiOS. Modelul lansat în 2018 e o reinventare a primului model, popular pentru că a apărut în filmul Matrix.

Telefonul original a fost lansat în 1996 și, la standardele actuale, n-avea mai nimic de oferit. La mai bine de 20 de ani distanță, Nokia 8110 a revenit pe piață cu un ecran de 2,45 inci și rezoluție de 240 x 320 pixeli, dar și cu o cameră foto de 2 megapixeli. Iar, mai nou, are și WhatsApp.

Ce primești în WhatsApp pe acest telefon Nokia

Cum te-ai aștepta de la un telefon de-așa dimensiuni și preț, nu tot ce are de oferit WhatsApp merge și pe el. Dar mesagerie funcționează corect, la fel și distribuția de conținut multimedia – poze, muzică, video. Totodată, poți trimite mesaje vocale, poți distribui locația ta, dar și să copiezi, ștergi sau dai mai departe anumite mesaje.

Lipsesc apelurile audio sau video, distribuția de documente, monitorizarea live a locației și nu poți să folosești WhatsApp Web. Nici nu poți da mai departe GIF-uri.

Dacă ești…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica