Volvo folosește tehnologia din jocuri video pentru a construi o mașină mai sigură

0 4

Tehnologia din jocurile video începe să se strecoare în multe alte domenii ale vieții noastre, iar industria de automobile începe să se implice și ea în această schimbare.

Printre producătorii auto, Volvo, constructorul auto suedez, a detaliat modul în care folosește cea mai recentă tehnologie din jocuri video pentru a construi mașini mai sigure. Deși pare o exagerare, îmbinarea celor două are sens. Și nu, procesul nu implică curse arcade. Nu este chiar atât de simplu.

Cum te ajută jocurile video să maximizezi siguranța auto?

Volvo a creat o combinație a celor mai recente căști cu realitate mixtă de la o firmă finlandeză pe nume Varjo, un costum haptic cu corp întreg de la Teslasuit și motorul de joc Unity. Da, acel motor de joc care alimentează unele dintre jocurile tale preferate alimentează și simulările pe care inginerii Volvo le folosesc în testele lor.

Cu toate cele trei piese, indivizii se echipează pentru a conduce o mașină într-o lume simulată.

Setul cu cască Varjo poate comuta între realitatea mixtă pentru a arăta suprapunerile potențiale destinate mașinilor de producție și caracteristicilor de siguranță activă sau te poate lăsa cu totul într-o lume virtuală.

În mediul digital, inginerii pot testa noi sisteme de siguranță fără potențialul de a face rău real în lumea reală.

Posibilitățile pentru scenarii sunt literalmente nelimitate. Tot ce ai nevoie este o nouă programare, iar inginerii primesc…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica