Volkswagen vrea să îți transforme mașina veche într-una electrică. Cum face asta?

0 9

Producătorul german Volkswagen are vești bune pentru proprietarii de Beetle preocupați de protejarea mediului înconjurător.

Compania germană va oferi șoferilor un kit de conversie prin care șoferii își vor putea transforma mașinile tradiționale, care funcționează cu combustibil, într-o mașină electrică. Astfel, dacă îți dorești o mașină electrică și una nouă ți se pare prea scumpă, Volkswagen te ajută să-ți transformi vechiul Beetle.

Proiectul este, de fapt, o colaborare între Volkswagen și firma germană eClassics. Au demonstrat asta cu ajutorul unui Super Beetle decapotabil din 1973.

Kit-ul de conversie folosește tehnologia mașinii electrice e-Up a companiei. Bateria mașinii va ajunge la o capacitate de 36.8 kWh. Îi va oferi modelului Beetle electric o autonomie mulțumitoare, de 200 de kilometri.

Volkswagen îți transformă vechiul Beetle într-o mașină electrică

Rezultatul acestui proces nu este deloc unul dezamăgitor. Beetle-ul convertit va avea 80 de cai putere și va ajunge de la 0 la 80 de kilometri în aproximativ opt secunde. Viteza maximă pe care mașina o va putea atinge va fi de 150 de kilometri pe oră.

În prezent, Volkswagen lucrează și la soluții pentru…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica