Vivo Nex – Un device chinezesc pe care multi il vor copia

0 295

Vivo Nex este un flagship foarte interesant care ar putea atrage si privirile concurentei atat din China cat si din Europa. Primele informatii despre acest smartphone au fost lansate chiar la inceputul anului, atunci cand era cunoscut sub numele de Apex. Intre timp compania a preferat sa schimbe numele si pe data de 12 iunie va avea loc si lansarea oficiala, in China. Inca nu avem informatii cu privire la disponibilitatea si pe alte piete.

Noul model Vivo Nex va avea niste detalii tehnice premium cu care s-ar bate de la egal la egal chiar si cu Apple sau Samsung. Este echipat cu un procesor Qualcomm Snapdragon 845. Are 8 GB RAM si 256 GB spatiu de stocare. Versiunea de varf va fi disponibila la aproximativ 600 de euro. Unele surse vehiculeaza faptul ca pretul de top ar putea ajunge si la 1.100 de euro, dar inca nu avem nimic oficial.

Pe langa versiunea de varf, producatorul a promovat si un model cu specificatii mai mici de 6 GB RAM si ecran de 6.6 inch. Vivo ne surprinde cu un model fara margini dar nu apeleaza la aceleasi compromisuri precum alte branduri de top.

Daca chiar vom avea parte de astfel de specificatii tehnice, inseamna ca Vivo vine cu niste experimente si idei noi cu care va incerca sa ajunga in top, acolo unde Huawei domina piata in China.

 

Source Playtech
You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica