Viteză record a internetului: cât de repede poți descărca cu ajutorul acestui dispozitiv

0 0

Experții au testat un dispozitiv care a bătut recordul pe internet și reușit să ajungă la o viteză de descărcare impresionantă.

Un dispozitiv minuscul numit micro-pieptene ar putea într-o zi să înlocuiască infrastructura pe care o folosești acum pentru internet pentru a putea atinge viteze impresionante. Ar putea trimite date către milioane de oameni, în același timp, chiar și în timpul celor mai aglomerate perioade.

Recent, inginerii au testat tehnologia și au reușit să ajungă la o viteză de descărcare extrem de mare, un adevărat record pe internet. În urma testului, dispozitivul creat a ajuns la viteza record de 44.2 terabiți pe secundă. În condiții ideale și cu un sistem adecvat, această viteză ți-ar permite să descarci 1.000 de filme într-o singură secundă.

De fapt, aceste micro-pieptene nu sunt dispositive tocmai noi, ci au fost inventate în urmă cu aproximativ un deceniu. Totuși, dezvoltarea tehnologiei a permis experților să găsească modalități prin care să facă mult mai rapidă tehnologia care stă în spatele internetului pe care îl folosim zilnic.

La ce va ajuta cipul care oferă o viteză atât de mare de descărcare pe internet

Inginerii de la Universitatea Monash, Swinburne University și RMIT din Australia susțin că un beneficiu semnificativ al cipului este capacitatea sa de a profita la maximum de infrastructura existentă pentru a putea face față cerințelor de date la care ne putem aștepta în anii…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica