Viitorul e pentru mașini autonome, dar omul ar putea fi marea problemă

0 7

Le-am văzut în filme, în desene animate, în jocuri și chiar în vise. Mai mult, mijloace de transport autonome există chiar în prezent, fie că vorbim de un metrou într-o anumită țară, fie că este un micro-autobuz într-un campus. Dar viitorul, cu siguranță, trebuie să fie mai promițător de atât.

Mașinile autonome se apropie de realitate. Toată lumea vorbește despre cum o să fim mai eficienți și o să lucrăm în timp ce vehiculele ne duc unde avem treabă. Ideea că mașinile autonome vor fi ceea ce ne trebuie ca să fim mai productivi sună atât de bine, dar atât de fals în același timp. Oamenii nu se vor înghesui să muncească 10 ore pe zi în loc de opt, doar pentru că mașina îi duce singură la destinație.

Puțini sunt cei care vor să muncească mai mult decât trebuie, iar asta n-ar trebui să ne mire. Mașinile autonome vor schimba o altă dinamică a vieții de zi cu zi, deoarece vor fi un loc numai bun pentru sex în mișcare. Câțiva cercetători au analizat trendurile pe care le vor lansa mașinile autonome, iar rezultatul studiului a fost publicat în jurnalul Annals of Tourism Research.

Oamenii vor dormi în mașini, iar asta va avea efecte asupra industriei hoteliere.

Ar putea afecta și restaurantele, dacă oamenii se apucă să ia cina direct în mașini. Scott Cohen, autor principal al studiului, arată că el și echipa sa au pornit de la astfel de situații și au mers mai departe, pentru a afla ce vor mai…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica