Viitorul agent 007 va fi interpretat de actrița de culoare Lashana Lynch

0 19


Celebrul agent 007, interpretat până acum de către bărbați albi de vârstă mijlocie, va suferi o schimbare care va surprinde fanii francizei James Bond.

Daniel Craig rămâne agentul celebru pentru al 25-lea film din seria James Bond, însă numele de cod 007 îi va reveni actriței de culoare Lashana Lynch.

Cum adică James Bond nu mai este agentul 007? Chiar asta indică cele mai noi informații apărute în presă. Se pare că personajul interpretat de Lashana Lynch va prelua acest număr, dar doar după ce James Bond părăsește MI6-ul.

O sursă apropiată francizei a declarat că filmul cu numărul 25 începe cu Bond (Daniel Craig), pensionat undeva în Jamaica. Însă cum nu-l putem vedea pe Daniel Craig pescuind timp de două ore, acesta este rechemat în acțiune pentru a învinge un nou inamic.

James Bond și 007, două personaje diferite

„Este o scenă foarte importantă în care M spune „intră 007″, iar în cadru apare Lashana, o negresă frumoasă. Este un moment șocant. Bond este tot Bond, doar că el nu mai este agentul 007”, a declarat sursa.

Lashana Lynch, în vârstă de 31 de ani, a debutat pe marele ecran în 2011, în pelicula Fast Girls, însă rolul care i-a adus popularitate este cel al pilotului Maria Rambeau din Captain Marvel.

Producția celui de al 25-lea film din serie a avut numai probleme, după ce Craig a spus că nu vrea să mai joace rolul agentului. Până la urmă, actorul a fost convins să revină cu un salariu uriaș. Sam…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica