Viitoarea ta cameră video este un cub masiv: de ce costă o avere Lumix BGH1

0 0


Pe modelul celor de la Canon de acum câțiva ani, Panasonic a decis să lanseze o cameră video impozantă, cu specificații de top și cât se poate de pătrățoasă.

În cazul în care vroiai să-ți finisezi abilitățile de videograf și te încântă seria de camere Lumix, Panasonic are o propunere foarte interesantă, prima dintr-o nouă linie de produse. Intitulată Lumix BGH1, această cameră video mirrorless pare cât se poate de serioasă și va fi disponibilă pentru achiziție pe parcursul lunii vitoare.

Dincolo de designul neobișnuit, la interior, noua cameră se bazează pe formatul Micro Four Thirds. Gândită special pentru producție video, BGH1 poate fi ancorată într-un sistem de captură cu mai multe camere, funcționează pentru livestreaming sau poate fi montată pe o dronă. Dacă te încântă ideea să o integrezi în rețeaua locală, suportă până și Power over Ethernet, ca să nu mai apelezi la cablul de curent din pachet.

În ceea ce privește captura efectivă, Lumix BGH1 este construită în jurul unui senzor de 10,2 megapixeli. Acesta este suficient pentru ca imortaliza conținut video 4K cu 10 biți de culoare în format 4:2:0, până la 60 de cadre pe secundă. Opțional, poți captura la 30 de cadre pe secundă în 4:2:2. În Full HD 1080p poți filma până la 240 de cadre pe secundă.

Conținutul video poate fi transferat pe un două carduri SD, dar partea de conectică include și WI-Fi, Bluetooth 4.2 sau USB-C 3.1. Pentru…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica