VIDEO Telefonul copilăriei tale nu vrea să cedeze în fața Apple și Samsung: cum arată noul Nokia X20

0 0


Nokia nu se lasă și se încăpățânează să vină cu modele de telefoane pe o piață dominată de Apple și Samsung. HMD Global, compania din spatele Nokia, tocmai ce a prezentat o nouă generație, în frunte cu modelul X20.

HMD Global, compania din spatele brand-ului Nokia, se pregătește să vină pe piață cu o nouă generație de telefoane. E vorba de modele extrem de accesibile ca preț, undeva în jur de 400 de dolari. Vârful de gamă e reprezentat de modelul X20.

Nokia continuă să se încăpățâneze să lupte cu giganți din domeniu ca Apple, Samsung și Huawei. HMD a mai lansat până acum câteva modele de telefoane smart, dar și variante reinterpretate ale clasicelor modele care au marcat copilăria multora – telefonul-banană 8110 sau 2720.

Nokia X20, telefonul care se bate pe o piață dominată de Apple și Samsung

Compania a anunțat șase noi telefoane, grupate în trei serii: e vorba de seria X – care reprezintă, cumva, vârfurile de gamă, G – ceva mai accesibile ca preț și C – cele mai ieftine modele.

Prețurile pornesc de la 89 de dolari – modelul Nokia C10, spre exemplu – și se opresc la 415 dolari – vârful de gamă X20. Deși compania din spatele Nokia insistă că aceste produse vin după ceva investiții în dezvoltare și cercetare, nu prea primești mare lucru. De fapt, nu primești mare lucru în comparație cu alte modele, pentru că la prețurile anunțate nici n-ar trebui să speri la mai mult.

Trebuie să remarci, în…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica