VIDEO Singur Acasă și cele mai periculoase capcane: care te poate ucide?

0 1

Vin sărbătorile, iar asta știm sigur atunci când începe seria “Singur Acasă” și nu mai scapi să nu o vezi și să nu auzi de ea peste tot.

Este deja al 16-lea an în care difuzat pe TV faimosul film de Crăciun, cu Macaulay Culkin în rolul tânărului Kevin, rămas singur acasă. Al 16-lea an de când există măsurătorile TV, în orice caz.

Deși este un film vechi, care are 30 de ani, “Singur acasă” este magnet de audiență pentru Pro TV, care va difuza primul film din seria “Singur Acasă” sâmbătă, 5 decembrie.

Și tocmai pentru că este un film vechi, mulți dintre noi știm cam ce se întâmplă în film, chiar dacă nu l-am văzut în toți cei 16 ani la rând.

Ne amintim de toate capcanele istețe care i-au pus la încercare pe hoții care își încercau norocul în casa lui Kevin.

Știm de mânerul încins al ușii, ne amintim și de cutia cu vopsea și de lupta cu păianjenul imens.

Toate dintre acestea dau farmec filmului, dar te și fac să te gândești cât de mult rezistă acei hoți. Cu toate că în film, sunt foarte rezistenți, în realitatea astfel de hoți, încercați de asemenea capcane, ar avea mult mai mult de suferit.

Testul de rezistență: ce efect ar avea capcanele în viața reală?

Mulți fani și-au dat seama că protagonistul din Home Alone, Kevin McCallister, a construit niște capcane care ar fi făcut mult mai multe daune în viața reală decât ceea ce ni s-a prezentat pe ecran.

Jake Roper, din echipă…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica