VIDEO Realitatea augumentată l-a transformat într-un schelet ambulant: filtrul pe care-l poți folosi și tu pe Snapchat

0 0

Tehnologia din spatele realității augmentate devine din ce în ce mai sofisticată în fiecare zi. Iată ce poți să faci chiar și tu, pe Snapchat, cu realitatea augumentată.

Ca un exemplu convingător al AR, nu căuta mai departe de dezvoltatorii independenți care creează filtre pentru Snapchat și TikTok.

Spre exemplu, această demonstrație a unui filtru Snapchat, de la un creator pe nume Kavin Kumar. Acesta arată capacitatea filtrului său de a transforma carnea unei persoane în oase.

În timp ce grafica scheletului în sine arată puțin ca pe PlayStation 2, segmentarea pielii persoanei este incredibil de impresionantă.

Realitatea augumentată acaparează numeroase domenii

Nu numai că software-ul știe să transforme capul și gâtul persoanei în oase, dar este, de asemenea, capabil să recunoască și să transforme corpul atunci când persoana își ridică cămașa în sus.

Poți s-o încerci și tu singur, folosind acest cod de deblocare a filtrului Snapchat de la Kumar.

Realitatea augmentată este una dintre noile tehnologii ce încep să acapereze cât mai mult teren în domeniul IT și de business. Aceasta reprezintă o experiență interactivă bazată pe…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica