VIDEO Noul trailer pentru Justice League îți arată de ce merită să aștepți

0 0

Justice League este departe de a fi unul dintre cele mai apreciate filme din universul DC, dar va avea parte de o a doua iterație, pe HBO Max.

Destinul filmului Justice League a fost unul foarte controversat. Pentru cea mai mare parte a producție, Zack Snyder a ocupat poziția de regizor, în timp ce soția sa, Deborah Snyder, a fost producător. După decesul fiicei lor în martie 2017, aceștia s-au retras din proiect, iar Joss Whedon a preluat poziția de regizor. Acesta din urmă a refilmat o serie de scene, iar prin editare, s-a distanțat semnificativ de viziunea și intențiile lui Snyder.

În final, filmul a ieșit unul destul de prost, cu 45 de puncte pe Metacritic și 6,3 pe IMDb. Frustrat în ceea ce privește rezultatul final, Zack Snyder a stabilit împreună cu Warner Bros. că va relansa Justic League într-o ediție Director`s Cut. Momentan, nu este foarte clar cât de mari vor fi diferențele față de primul film, dar cei de HBO sunt suficient de încrezători în rezultat, încât au făcut o investiție semnificativă.

Viitorul Justice League va fi distribuit doar prin intermediul HBO Max la o dată necunoscută din 2021. Va fi oferit sub forma unui mini serial din patru părți, iar din postările pe Twitter ale lui Snyder, se anunță a fi unul destul de spectaculos.

Chiar dacă nu știm când va ajunge în online, din noul trailer încep să fie evidente schimbările față de iterație de acum câțiva ani. Pentru a defini tonul din spatele Zack…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica