VIDEO Monster Hunter ajunge pe marile ecrane cu cei mai mari monștri, în primul trailer

0 3


În urmă cu aproximativ o săptămână, a ajuns online primul teaser pentru Monster Hunter, cel mai nou lung metraj al lui Milla Jovovich. Acum, avem partea de un trailer spectaculos.

După mai bine de un deceniu investit în seria de filme Resident Evil, Milla Jovovich și soțul ei, regizorul și scenaristul Paul W.S. Anderson și-au mutat atenția pe Monster Hunter, o altă franciză de jocuri. După ce a dat dovadă de un efort supraomenesc în a învinge hoarde de zombi, Jovovich va înfrunta în noul SF niște monștri de dimensiuni extraordinare.

În mod previzibil, vorbim de un film de acțiune cu buget mare care va arăta spectaculos pe ecranele cinematografelor din întreaga lume, cu condiția să fie deschise până la momentul premierei. Altfel, din păcate, vom discuta de încă un lung metraj care fie va fi amânat, fie va fi disponibil printr-un serviciu de streaming precum Netflix, Apple TV+ sau Disney+.

În Monster Hunter, Milla Jovovich joacă rolul personajului Artemis, liderul mișcării militare din cadrul Națiunilor Unite. Împreună cu echipa ei, Artemis călătorește printr-un portal ce pare să fie sub forma unei furtuni de nisip într-o lume misterioasă, una populată de monștri. Pentru că nu au niciun fel de experiență în a confruna monștri, echipa condusă de Artemis ajunge să apeleze un personaj intitulat Hunter, cu un pic mai multă experiență, pentru a-i învinge.

Dacă te-ai jucat vreun joc din francizele populare create de…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica