VIDEO Louis Vuitton a lansat o boxă portabilă de lux: arată ca un OZN și are un preț exorbitant

0 0

Louis Vuitton insistă să se remarce și cu dispozitive inteligente, chiar dacă domeniul său de activitate e altul. Așa a apărut ideea lansării unei boxe portabile, pe care nu ți-o vei mai dori când vei afla cât costă.

Louis Vuitton e un gigant cunoscut pentru produse premium, dar forțează un pic și zona dispozitivelor inteligente. A venit cu Horizon Light Up, o boxă portabilă, care arată ca un OZN și care e prezentat, evident, și ca un accesoriu de fashion.

Prețul e unul pe măsură.

VIDEO Cât costă boxa Louis Vuitton Horizon Light Up

Compania susține că noul său dispozitiv trebuie văzut ca o piesă artistică pentru living-ul sau chiar și pentru outfit-ul celui care o cumpără. E, așadar, un mix între tehnologie și fashion. O poți ține atârnată de umăr sau de mână pentru a asculta muzica preferată sau te poți doar afișa cu ea, dat fiind brand-ul din spate.

Boxa arată ca un OZN, are componente din sticlă, oțel inoxidabil, piele și 35 de LED-uri. Peste tot o să observi logo-urile companiei, ceea ce cu siguranță i-ar putea interesa pe mulți care cumpără așa ceva.

Designul este inspirat din cel al genții Toupie, lansată de gigantul de modă pentru un preț apropiat de cel al boxei. Are un subwoofer de trei inci, două difuzoare de tip tweeter de 0,75 de inci, trei microfoane pentru apeluri vocale și o baterie a cărei autonomie îți permite să asculți muzică 15 ore.

Aceasta poate fi încărcată prin portul…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica