VIDEO Justice League reinventat, mai aproape de lansare: ultimul trailer pentru superproducția DC

0 1

Ultimul trailer pentru ediția lui Zack Snyder de Justice League a ajuns online și îți arată diferențele majore față de creația care a ajuns în cinematografe în 2017.

În teorie, Justice League este un film lansat în 2017 cu cei mai importanți eroi din universul cinematografic DC, de la Aquaman și Batman până la Wonder Woman și Superman. În practică, însă, versiunea lansată la acea vreme a fost foarte departe de ceea ce ar fi trebuit să fie. Din păcate, în mijlocul producției, regizorul și scenaristul Zack Snyder, din motive personale, a fost nevoit să părăsească filmul, iar viziunea sa a plecat odată cu el.

Snyder a fost înlocuit atunci de Joss Whedon (The Avengers, Buffy The Vampire Slayer), iar filmul rezultat nu a fost văzut cu ochi buni de către nimeni. S-a bucurat chiar și de o distincție în acest sens, ”Cea mai mare dezamăgire a anului” în cadrul Golden Schmoes Awards, la scurt timp după lansarea în cinematografe.

Acum, cei de la WarnerMedia, proprietarii HBO, se pare că au avut suficient de multă încredere în Snyder încât i-au mai dat aproximativ 70 de milioane de dolari pentru a-și materializa conceptul original, deși o parte importantă din ”clasicul” Justice League rămâne în picioare.

Zack Snyder`s Justice League va avea premiera pe 18 martie și, la fel ca toate producțiile Warner Bros. planificate pe 2021, va avea premiera prin intermediul HBO Max. Cel mai probabil, câteva săptămâni mai târziu,…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica