VIDEO Interviul din care afli ce-i cu filmul Miami Bici: „Noi suntem un tsunami (în cinemaul românesc)”

0 0

Miami Bici e un nou film românesc. În cinematografe a intrat pe 21 februarie, dar înainte de acest moment am avut ocazia să discutăm cu Matei Dima și Codin Maticiuc despre ce au vrut să spună cu această creație. Ei sunt și actorii principali în acest film.

Ideea filmului Miami Bici a pornit de la Codin Maticiuc (actor, producător și co-scenarist). El a scris primul draft al scenariului. Apoi, a discutat cu Matei Dima despre cum ar putea fi făcut. Creația finală, care a ajuns și în cinematografe, e comedie în esență, dar atipică pentru România.

Actorii principali nu sunt actori full time în viața lor de zi cu zi. Scenariul a pornit de la vacanțele petrecute de Maticiuc în Miami și s-a transformat în călătoria spre visul american a doi români banali și puși pe învârteli. Regia este semnată de Jesús del Cerro și filmul e filmat, în mare parte, în Statele Unite ale Americii și, în mică parte, în România.

E cu droguri, umor de situație (mai mereu), actori străini și actori români, peisaje tipic americane și doi români ca personaje principale în care sigur găsești cel puțin o rudă, un prieten sau un vecin.

Miami Bici e o comedie. Orice alt sens ai vrea să-i dai e doar alegerea ta

În discuția noastră cu Matei și Codin amândoi au insistat că ceea ce vezi în Miami Bici e o comedie. Una plină cu umor de situație, cu momentele penibile sau dubioase în care sfârșesc cei doi români, dar nu mai mult de…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica