VIDEO Despre muzica nopților albe din București și nu numai. Cum a apărut DJing-ul la noi și la alții

0 2

E clar că pe toți ne-au schimbat vremurile pe care le trăim de aproape un an. Ne-am schimbat multe obiceiuri, am înlocuit cinematograful cu Netflix, am făcut banana bread în bucătărie în loc s-o luăm de la cafenea. Și poate chiar am dansat și băut pe Zoom, în loc să mergem sâmbăta-n club.

Bucureștiul și toate orașele țării au devenit mai posomorâte, străzile mai pustii, terasele goale, iar în cluburi boxele așteaptă cuminți revenirea decibelilor din weekend-uri.

Pentru că am devenit nostalgici după vremurile în care viața noastră socială însemna mai mult decât un party pe Zoom din sufragerie, am vrut să vorbesc cu un DJ care anima nopțile din Capitală și nu numai, în perioada pre-pandemie. Dar Cornel-Florin Moraru nu e doar DJ.

E doctor în filosofie, filolog clasicist și jurnalist cultural specializat în filosofie și neuroștiințe. Predă filosofia artei, estetică, istoria filosofiei și etică academică la UNArte din București. Ca jurnalist cultural, Cornel este realizatorul emisiunii „Izvoare de filosofie”, difuzată de Radio România Cultural, singura emisiune dedicată filosofiei din peisajul radiofonic românesc.

A activat în ultimii 12 ani ca organizator de concerte și DJ, cu numele de scenă Chesarion. De asemenea, Cornel este membru fondator al Blazing Vibez Soundsystem, crew de DJi specializați în muzica reggae și dancehall din România.

„Nu există doar șoareci de bibliotecă. Există și șoareci de…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica