VIDEO Crysis din 2007, reinventat pentru PC-urile din 2020: de ce e posibil să nu-l poți juca

0 1

La momentul lansării, în 2007, Crysis a fost cel mai spectaculos joc video din punct de vedere grafic. În 2020, va fi relansat pentru hardware-ul actual în versiunea Remastered.

Dacă ești pasionat de shootere, este improbabil să nu fi auzit de Crysis. Jocul celor de la Crytek a fost atât de spectaculos pentru acea vreme, încât era folosit ca benchmark pentru PC-uri. Indiferent ce computer ți-ai fi achiziționat atunci, cea mai importantă întrebare pe care o primeai era ”Dar poate rula Crysis?”. Nu conta dacă îți place sau nou premisa jocului, important era să-l poți juca.

Deși au trecut 13 ani de atunci, se pare că respectiva întrebare rămâne în picioare. Diferența este că, acum, vom discuta de versiunea Remastered a titlului, adaptată pentru abilitățile plăcilor video și procesoarelor din 2020.

Deși Crysis Remastered s-a lansat deja pentru Nintendo Switch, unde se comportă exemplar, se pare că pretențiosul titlu va ajunge într-o implementare un pic ”mai agresivă” pe PC-uri. În definitiv, pe Switch nu te poți juca un nimic în 8K sau HDR, dar un computer foarte, foarte scump, împreună cu niște monitoare la fel de scumpe, îți va deschide porțile către astfel de posibilități.

Ideea de bază este simplă, Crysis Remastered merge pe urmele predecesorilor săi și este un joc foarte solicitant din punct de vedere hardware. Acesta se va lansa pe 18 septembrie la prețul de 30 de dolari și îl vei putea experimenta prin…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica