VIDEO Clasicul Uncharted de pe PlayStation se transformă într-un lung metraj cu buget mare

0 0

Tot mai multe jocuri se bucură de o ecranizare în ultimii ani, iar Uncharted este următorul pe listă și tocmai a primit un trailer impresionant. Ca referință, franciza este una dintre cele mai populare creații exclusive pentru Sony PlayStation.

După lupte seculare care au durat mai bine de un deceniu, Sony reușește în sfârșit să facă un film Uncharted. Lucrează de mult timp la el, iar numărul actorilor vehiculați pentru rolurile principale a făcut, de asemenea, subiectul multor speculații. Între timp, lucrurile se pare că s-au cam liniștit în ceea ce privește producția peliculei, iar acum avem parte și de un trailer.

Uncharted, un film cu Tom Holland și Mark Wahlberg

Chiar dacă Tom Holland interpretează un Nathan Drake semnificativ mai tânăr decât în jocuri, tot ceea ce iubești despre jocurile Uncharted se regăsește cu siguranță în film. Nu de puține ori, există secvențe care par desprinse cadru cu cadru din jocul cu același nume, iar acesta nu este deloc un lucru rău.

La fel ca în seria de jocuri pe care s-ar putea să o îndrăgești, dacă ai avut vreodată un PlayStation, nu este exclus ca filmul să fie începutul unei frumoase francize. Ar putea fi seria Indiana Jones pentru o nouă generație de privitori, cei mai mulți dintre ei, gameri.

Apropo de paralela dintre jocuri și film, s-ar putea să recunoști avionul de marfă din Uncharted 3 și nava eșuată din Uncharted 4. În trailerul de mai jos sunt incorporate…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica