VIDEO Cea mai bună reclamă pentru România: prințul Charles te convinge să te plimbi prin țară

0 0

În contextul pandemiei de coronavirus, omul care face un efort semnificativ pentru a te convinge să-ți faci vacanța în România este prințul Charles al Marii Britanii.

Pe ”bogățiile de necrezut” insistă prințul Charles într-un clip de promovare al țării noastre. Videoul menit să încurajeze turismul pe meleaguri mioritice a fost realizat de curând și prezentat în premieră la reședința prințului din Valea Zălanului, o localitate din Covasna. În contextul scurt metrajului de mai jos, oficialul insistă pe faptul că țara noastră este ”admirabilă” și ”uimitoare”, mai ales din prisma diversității.

Filmul cu o durată de aproximativ cinci minute, a fost realizat de jurnalistul britanic Charlie Ottley. Tot el este producătorul seriei de documentare Wild Carpathia, cu scopul de a sprijini industria turismului din România, scrie Agerpres. Prințul Charles asigură coloana sonoră pentru acest clip prin nararea motivelor pentru care ar fi bine să nu mai stai la coadă ore în șir la granița cu Grecia în perioada următoare.

Oficialul de la Palatul Buckingham spune că a venit pentru prima dată în România în urmă cu 20 de ani şi că a descoperit o ţară „uimitoare”, menţionând că ţara noastră ocupă un loc deosebit în inima sa, iar la fiecare vizită o parte din el „se simte acasă”.

„România este o ţară uimitor de diversă, de la Delta Dunării, cea mai mare şi mai sălbatică zonă umedă a Europei, la…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica