VIDEO Ce LP:One Motor, proiectul prin care un român vrea să construiască prima mașină sport de serie în România

0 0

Un român din Râmnicu Vâlcea are un vis extrem de ambițios: vrea să fabrice prima maşină sport de serie în România. Proiectul LP:One Motor are, însă, nevoie de bani.

Proiectul e denumit «LP:One Motor – Lightweight performance one» și are ca scop producerea în serie limitată a primei maşini sportive adaptată drumurilor din România, dar care să ofere performanţe de top folosind elemente din lumea motorsportului.

Visul aparține unui tânăr din Râmnicu Vâlcea, care caută finanțare pentru a și-l îndeplini. E vorba de Andrei Ungureanu, care a venit cu un concept, l-a prezentat, dar încă n-a găsit bani pentru a începe producția. Face, însă, apel la cei vor să fie parte din acest proiect, aflat în acest moment la faza de investiţii, scrie Adevărul.

LP:One Motor, prima mașină sport fabricată în România?

Andrei Ungureanu nu lucrează singur la acest proiect. Îl are alături şi pe fratele său, Alexandru. De la planul inițial a trecut ceva vreme. Așa că, între timp, s-a schimbat designul maşinii, s-a mărit echipa şi urmează să fie lansat, până la finele acestei săptămâni, şi site-ul oficial pentru a se primi investiţii.

Mașina se dorește una sport și creatorii ar vrea să atingă 100 de km/h în doar 2,9 secunde.

„Prima maşina proiectată şi gândită de echipa «LP:One», pentru a exprima sportivitatea absolută fără compromisuri, este «LP:One Asera», al cărei design a fost finalizat într-un interval de…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica