VIDEO Cât de bine stau pe șosea noile Dacia Sandero și Sandero Stepway și cât consumă

0 1

Noile versiuni ale modelelor Dacia Sandero și Dacia Sandero Stepway au fost scoase pe șosea. 2021 se anunță, așadar, un an extrem de interesant pentru constructorul autohton.

Dacia a promis în această toamnă trei noi modele ale generației Logan, Sandero și Stepway. E vorba de Logan 3, Sandero 3 și noul Sandero Stepway. Toate au un design mult mai atrăgător și urmează să apară pe piață în 2021.

Până atunci, au fost testate pe șosele.

Iar rezultatele pot fi considerate impresionante, dacă te gândești la prețurile la care vor putea fi cumpărate mașinile astea.

Cum se comportă la drum Sandero și Sandero Stepway

Important de precizat, dacă mai e cazul, că noile modele sunt construite pe platforma modulară CMF. Iar asta înseamnă câteva îmbunătățiri:  noile modele sunt mai robuste, mai elegante și chiar mai late. Adică poți să spui că se așează mai bine pe carosabil și le simți mai sigure.

Direcția e 100% electricp, adică îți vine mai ușor să manevrezi volanul. Sandero Stepway vine cu cutie automată de tip CVT, iar cea de pe Sandero e în șase trepte. Pe ambele ai un ecran tactil generos și-ți poți conecta fără fir telefonul, indiferent dacă-i Android sau iOS.

Atât Sandero, cât și Sandero Stepway au un motor de 1.o TCE, în trei cilindri, cu 90 de cai putere. Dacia promite un consum mediu mixt de 4.9 litri/100 km, dar e clar că se poate duce chiar spre 8 l/100 km atunci când conduci sportiv sau te dai cu…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica