VIDEO Câinele babysitter, devenit viral: cum salvează viața tinerilor părinți

0 3


Câinii sunt recunoscuți pentru dragostea pe care o poartă pentru stăpânii lor, nu te-ai aștepta însă să devină un ajutor atât de util în casa unui om. Prince a ajuns să fie perceput ca o binecuvântare.

Micuțul din imaginile alăturate este Prince, un câine pufos la care tinerii părinți nu au vrut să renunțe când au adus un copil pe lume. Au avut câteva emoții, dar micuța Halle s-a înțeles de minune cu câinele casei și sunt cei mai buni prieteni. Partea uimitoare este că Prince are grijă de copilașul casei de parcă ar fi o dădacă plătită.

Încă de pe vremea când Sara era gravidă, Prince a început să se comporte de parcă înțelege cu familia va crește. Conform unui interviu recent, petrecea mult mai mult timp alături de tânăra mamă și se asigura că este în regulă. Când Halle a venit acasă pentru prima oară, nu a durat mult până când Prince a început să fie drăgăstos cu ea.

”Când a venit acasă la început, s-a dus imediat la ea și a mirosit-o. A știut că este mică și fragilă, dar a stat întotdeauna aproape și a supravegheat-o. A fost într-adevăr un câine dădacă din prima zi.”, își aduce aminte Sara.

Odată cu trecerea timpului, cei doi au devenit inseparabili. Acum, se cunosc atât de bine, încât Prince știe exact de ce are nevoie Halle, chiar și pe timpul nopții.

Fetița are doi ani și doarme în propria cameră. Când începe să se foiască sau să plângă noaptea, Prince fuge…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica