VIDEO – Bicicleta electrică de la Harley Davidson pare din trecut, dar vine din viitor

0 2


La mai puțin de un an după ce a introdus pe piață prima sa motocicletă electrică, Harley Davidson se pare că se orientează către biciclete electrice, iar prima va fi gata în curând.

Intitulată simplu Serial 1, bicicleta din imaginea de mai jos pare desprinsă cu siguranță din secolul trecut. Designul retro este însă mai degrabă un omagiu adus bicicletelor clasice, în timp ce tehnologia de la interior este cât se poate de actuală. Acest model va ajunge în reprezentanțele Harley Davidson începând cu luna martie a anului viitor.

Efortul de promovare al noului mijloc de transport electric a început cu teaserul de mai jos publicat pe Vimeo. A fost creat și un canal dedicat pentru acest clip intitulat Serial 1, o referință la faptul că s-ar putea că bicicletele electrice propulsate de Harley Davidson să fie comercializate sub acest brand dedicat.

Noua bicicletă electrică are un cadrul subțirel, cauciucuri groase de culoare albă, o șa din piele de culoare maro și logouri luminate. Nu lipsește nici lanțul flexibil de la pedale până la butucul roții din spate, de culoare maro și el.

Din câte se pare, Serial 1 Cycle Company s-a născut dintr-un proiect intern de cercetare și dezvoltare care activează de ceva timp în cadrul Harley Davidson. Președintele diviziei este Jason Huntsman, vicepreședinteel e Ben Lund, iar în administrație se află aproape exclusiv veterani ai companiei.

Primele zvonuri despre o bicicletă electrică de la…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica