VIDEO Assassin’s Creed Valhalla, în șapte minute de gameplay: de ce ar putea fi cel mai spectaculos

0 2

Assassin’s Creed Valhalla se apropie cu pași repezi de lansare, iar cel mai nou joc al francizei promite să fie unul care îți taie respirația.

Mitologia nordică este una incredibil de vastă și de complexă. După ce am văzut despicată în God of War pe PlayStation, același univers fantastic va fi diseminat în iminentul Assassin’s Creed Valhalla. 

Noul joc se va lansa pe 10 noiembrie, iar pentru a crea și mai mult interes pentru unul dintre cele mai așteptate jocuri ale anului, Ubisoft a publicat un nou clip de prezentare. În acesta, naratorul explică faptul că o parte importantă din acțiune se va petrece într-o așezare aflată în apropierea coastei Angliei, în secolul nouă. În acea așezare îți vei face relații, vei îndeplini misiuni și vei cunoaște istoria clanului Raven (Corb).

Ca un detaliu nou în ceea ce privește mecanica jocului, în Valhalla vei avea acces la o hartă prin intermediul căreia să poți înfiripa alianțe cu cele patru regate ale Marii Britanii de la acea vreme. Cei de la Engadget insistă pe faptul că funcția cu pricina pare să fie inspirată din Dragon Age: Inquisition.

Ca personajul din joc să fie doar al tău, să te reprezinte, opțiunile de personalizare vor fi virtual nelimitate. Începi cu sexul personajului, dar ai acces la o serie de tatuaje pe care ți le poate executa un maestru din sat. Până și barca pe care o vei folosi in-game poate fi personalizată, într-o manieră similară cu cea din…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica