VIDEO Această mască arată total SF și te apără de COVID: ce e Xupermask, invenția solistului Black Eyed Peas

0 0


Will.i.am, solistul trupei Black Eyed Peas, a venit cu o mască super futuristă, despre care susține că e te apără de Covid și are și funcții inteligente specifice noilor tehnologii.

Pandemia a fost prilej și pentru jucătorii din tehnologie să vină cu soluții super smart la criza actuală. Așa au apărut măștile inteligente, care te apără pe tine și pe alții împotriva Covid, dar, în fapt, sunt niște gadget-uri extrem de tehnologizate. A intrat în acest business și Will.i.am, liderul trupei Black Eyed Peas, în vârstă de 46 de ani.

El a lansat, în parteneriat cu compania Honeywell, o mască de protecție inteligentă – denumită Xupermask. E vorba de un dispozitiv high-tech, care arată science-fiction și, pe lângă faptul că oprește răspândirea virusului, vine la pachet cu toate funcțiile unui gadget. Are, între altele, un microfon încorporat, căști și funcție de anulare a zgomotului.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by i.am/will (@iamwill)

Xupermask, masca inteligentă care te apără de Covid

Masca e prevăzută cu filtre de înaltă calitate care opresc răspândirea virusului. Artistul susține că i-a venit ideea atunci când a călătorit cu avionul în pandemie și nu s-a simțit protejat și conectat în același timp.

Așa că invenția sa și a celor de la Honeywell răspunde fix acestor nevoi.

„M-am gândit la toate dificultățile pe care le întâmpină oamenii care…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica