Viața acestui om i-a fost salvată de telefon cu opțiunea de care toți utilizatorii au nevoie

0 1


Google pune accentual pe software în crearea smartphone-urilor sale, prin funcții speciale. Una dintre cele mai interesante caracteristici de pe telefoanele Pixel este detectarea accidentelor de mașini. Iar pentru un om, această funcție de pe telefonul său a fost salvatoare de viață la propriu.

Un utilizator Reddit, pe numele lui Chuck Walker, a postat despre experiența sa cu detectarea accidentelor auto pe telefonul său Pixel. Dar, de fapt, nu a avut loc un accident de mașină.

Mai degrabă, Walker a avut un accident pe proprietatea sa din Missouri, cu o mașină de construcții Bobcat. Mașinăria grea a ieșit dintr-o margine și a căzut într-o mică râpă, aterizând cu capul în jos, cu Walker blocat și rănit în interiorul ei. Ieșirea de urgență blocată și ieșirea principală erau blocate, de asemenea. El raportează că are șapte coaste și patru vertebre toracice rupte.

Cum i-a salvat viața telefonul acestui om

Din fericire, Pixel 4 XL a venit în salvare cu funcția de detectare a accidentelor auto. Evenimentul a fost suficient pentru a declanșa detectarea accidentelor auto și, din moment ce utilizatorul era inconștient după cădere, telefonul a contactat 911.

Când utilizatorul s-a trezit, a strigat după ajutor și a auzit prin intermediul căștii Bluetooth că un dispecerat de urgență era conectat și vorbea cu el. Dispecerul respectiv trimisese deja servicii de salvare la locația sa și minute mai târziu, au sosit ajutoarele…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica