Vești promițătoare pentru fanii GTA. Când ar putea apărea Grand Theft Auto 6

0 42

Dacă ești fanul seriei de jocuri Grand Theft Auto, cei de la Rockstar Games ar putea anunța curând când vei putea juca GTA 6.

Rockstar Games este dezvoltator de jocuri video și este cel mai cunoscut pentru că a reușit să ofere seria Grand Theft Auto. Deși nu există încă un anunț oficial în acest sens, un indiciu arată că fanii ar putea primi un nou joc din serie. Totuși, ar fi bine să iei în considerare faptul că nimic nu e concret încă.

Indiciul vine de la Rockstar North, partea din familia companiei care s-a ocupat de producția seriei de jocuri Grand Theft Auto, iar un GTA 6 ar putea fi mai aproape decât de așteptai.

Seria Grand Theft Auto ar putea veani cu GTA 6

Organizația cu sediul în Edinburgh ar fi renunțat la banner-ul cu jocul video Red Dead Redemption 2 din fața clădirii. Pentru cei mai mulți, acest lucru ar putea să nu însemne nimic, însă lucrurile stau altfel dacă iei în considerare acțiunile anterioare ale companiei. Ultima dată când Rockstar North a dat jos un banner din fața sediului său (unul cu Grand Theft Auto V), a făcut-o pentru a face loc celui cu Red Dead Redemption 2, pe care l-a anunțat tot atunci. Astfel, îndepărtarea banner-ului ar putea fi un indiciu potrivit căruia compania este gata să anunțe un nou joc, și ar putea fi chiar unul nou din seria Grand Theft Auto, GTA 6.

Totuși, posibilitatea ca noul joc pe care compania urmează să îl anunțe să fie Bully 2 ar putea fi chiar mai…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica