Vestea dimineții pentru toți șoferii: unde îți faci RCA, după dezastrul City Insurance și Euroins

0 0

Piața de RCA din România va suferi schimbări importante în următoarea perioadă, după ce a ieșit la iveală situația dezastruoasă din ultimele luni prin care au trecut City Insurance și Euroins, principalii asiguratori din țara noastră pe acest segment.

Piața de RCA din România este dominată de mulți ani de doar două companii, dar după cum am aflat ieri, situația nu este deloc una îmbucurătoare, mai ales la una dintre ele. Am detaliat aici modul absolut terifiant în care milioane de români au ajuns să aibă RCA degeaba, pentru că asiguratorul nu are suficient de mulți bani în visterie pentru a-și acoperi pagubele pentru toți asigurații. Dintr-un punct de vedere, se apropie destul de mult de faliment.

Asigurările RCA din România, sub semnul întrebării: ce fac șoferii

După ce timp de mulți ani mai multe multinaționale din domeniul asigurărilor au evitat zona de RCA pentru că oamenii alegeau de obicei cea mai ieftină variantă, lucrurile se pare că se vor schimba în viitorul apropiat. Tocmai din acest motiv, cea mai profitabilă companie de asigurări din România a confirmat că nu se va mai feri cu orice preț de vânzarea de RCA. Este vorba de Allianz Țiriac sau AZT.

În schimb, soluția la care s-a gândit Allianz Țiriac implică adresarea mai multor nevoi ale clienților la un plan tarifar corect. Reprezentanții AZT au insistat pe faptul că reprezintă un jucător relevant și pe acest segment de piață – RCA, iar linia…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica