Venitul Huawei aferent anului 2020 crește, în ciuda sancțiunilor Statelor Unite ale Americii

0 0

Huawei Technologies a înregistrat o ușoară creștere a veniturilor și a profitului în 2020, în conformitate cu așteptările sale, a declarat marți președintele său, chiar dacă Washingtonul a întărit sancțiunile împotriva producătorului chinez de echipamente de telecomunicații.

Compania a fost plasată pe o listă neagră de export de către fostul președinte american Donald Trump în 2019 și i s-a interzis accesul la tehnologia critică de origine americană, afectându-i capacitatea de a proiecta propriile cipuri și componente sursă de la furnizori externi.

Huawei a negat în mod repetat că prezintă un risc de securitate.

“Huawei s-a confruntat cu dificultăți extraordinare anul trecut”, a declarat președintele Ken Hu la evenimentul din industrie Mobile World Congress Shanghai.
„Operațiunile au fost relativ stabile și în conformitate cu îndrumările noastre, înregistrând o ușoară creștere a veniturilor și a profitului.”

La începutul acestei luni, fondatorul și directorul executiv al companiei, Ren Zhengfei, a spus că speră că administrația Biden va „purta o politică deschisă” față de firmele americane care fac afaceri cu Huawei în primele sale comentarii către mass-media din aproximativ un an.

China a cheltuit până acum peste 260 de miliarde de yuani (40,27 miliarde de dolari) în construirea rețelei 5G, a declarat marți un oficial al Ministerului Informației și Tehnologiei Informației.

Huawei a dezvăluit…

Citeste continuarea Aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica