Vatican lansează mătăniile smart conectate la o aplicație de rugăciune

0 4

Vaticanul lansează un dispozitiv smart, niște mătănii, prin care speră să-i atragă pe tinerii pasionați de tehnologie către Biserica Catolică.

Atunci când vor să se roage, tinerii catoligi au acum o opțiune care ar putea fi mai pe gustul lor, care implică o doză de tehnologie.

În acest sens, oficialii de la Vatican vin cu niște mătănii conectate la o aplicație. Acestea pot fi purtate de o brățară și este realizat din zece mărgele la care se adaugă și o cruce inteligentă. Numele oficial al dispozitivului este Click To Pray eRosary. Adică dai un click și poți începe să te rogi.

Aplicația se activează atunci când detectează că cel care poartă dispozitivul face semnul crucii. Credincioșii pot opta dintr-o serie de mătănii. Există unul standard, unul contemplativ și unele tematice care vor fi actualizate de-a lungul anului.

Cum funcționează aceste mătănii smart lansate de Vatican

De fiecare dată când purtătorul de mătănii se închină, aplicația se va activa. Face parte din inițiativa Worldwide Prayer Network a papei. Aceasta are misiunea de mobilizare a catolicilor prin rugăciune și acțiune, în fața provocărilor cu care se confruntă…Citeste continuarea aici

You might also like

Scrie un Comentariu

Adresa de mail nu va fi publica